Fler äventyr på nya stället...

Härom helgen fick jag igen vara på äventyr på 'det nya stället'... Det var lite lugnare där nu än när jag hade tjejerna på besök, det var ju jättekul, men nu fick jag vara på egen upptäcksfärd! Matte och Husse hade tagit med sig något de kallade för sele och koppel.. Jag fick prova det, det kändes lite konstigt och obehagligt.. men när jag fick det på mej så öppnade husse och matte en dörr.. Där ute var det maaassoor med läskiga ljud och lukter. Jag visste inte riktigt om jag skulle gå tillbaka in eller prova att gå ut.. Men det var så mysigt väder ute, solen sken och det fanns något därute som var grönt och såg lite blött ut.. så jag var ju tvungen att se om det var något spännande...

Jag började med att ligga en stund och lyssna och spana på något Husse och Matte kallade för altanen, måste ju se så att det inte var något farligt på utsidan..
Efter en stund tyckte Matte och Husse att jag skulle prova att gå i det där gröna som såg lite blött ut... dom kallade det gröna för gräs med dagg... Jag gillar ju inte att bli blöt om tassarna så dom fick övertala mej lite...
Det var himla läskigt i det där gröna gräset.. så jag försökte ha väääldigt bråttom tillbaka till den där altanen.. men både Husse och Matte tyckte nog jag skulle prova en stund till för de försökte ha mej kvar i gräset.. men får se nästa gång jag får prova det där...

Nu ska jag fortsätta vila i mitt klätterträd..

Hej svejs..

Nytt ställe...

Hej på er alla glada igen.. jag har återigen fått tjata på min matte för att hon ska se till att jag kan berätta lite om vad jag har hittat på..

Nu måste jag berätta om ett nytt ställe jag varit på! Var där en stund för en två månader sedan.. men det luktade så konstigt där då.. Matte sa att det var något som kallades målarfärg som luktade.. Men det fanns ialla fall då ett ställe som jag kände mej nästan hemma på.. det var två sängar som stog där.. Det luktade lite husse och matte så det blev ju klart favouritstället.. och mjukt var det också!

Men nu ha jag varit på samma ställe igen, och den här gången luktade det inte så konstigt. Jag fick vara där med matte från fredag kväll till söndag lunch.. Det var riktigt roligt för på lördagen kom mina kompisar Busan och Hoppan och hälsade på! Dom är så söta så jag blir nästan lite kär i dom.. men jag vet inte vem jag ska välja... tror ni man kan vara ihop med två kattor samtidigt??

Jag hittade ett av alla stooora fönster att sitta och spana i..Det var såå skönt och mysigt att sitta där..

När Busans och Hoppans matte och husse var ute en sväng, då satt båda tjejerna o spanade i fönstret efter dom.. Dom är ena riktiga husse och mattegrisar!!
Men efter den här roliga helgen med mycket bus och lek och lyssnande på åska och regn och upptäckande av där matte säger att vi ska bo sen så blev jag såååååå trött... Kan nog sova hur länge som helst tror jag..Trädet hemma är ändå skönast och lata sig på.. :)

RSS 2.0