Njutning på hög nivå.

Jag har lite mindre yta att latja runt på här i nya lyan.. men jag har ialla fall tre andra olika katter att spana på från vårt fönster.. Men jag trivs bra och röjer runt precis som vanligt.. om inte mer!  Jag blir törstig precis som vanligt... Vill bara dricka vatten från kranar precis som förut oxå..
Tur det finns vattenkranar i alla lägneheter.. Jag hade ju en sååå bra vattenkran där jag och min matte bodde förut. Men den som finns här i badkaret är oxå rätt bra!
tänk att det är såå gott med vatten...Att flytta tar på krafterna..

Ja.. som ni förstår av rubriken så har jag och min matte flyttat. Det tog ett tag innan jag fattade vad som var på gång.. Matte började raskt och intensivt stoppa ner sina saker i olika lådor och sen staplade hon dom på hög. Det blev väldigt spännande att klättra på alla kartonger och även leka kurragömma bland dom. Men sen.. själva flyttdagen.. det var ingen rolig dag.. då fick jag bo i min bur under flera timmar.. och matte och hennes vänner som hjälpte till att bära alla kartonger och möbler.
Så gissa om jag var trött efter att ha skrikit i protest mest hela tiden. Så när jag äntligen fick komma ut så var jag däckad i mattes soffa i flera dagar..


Stearinljus är spännande och gott..

Nu var det ju ett tag sedan jag berättade om vad jag har hittat på i min värld...
För ett tag sedan kom jag på det här med stearinljus.... Min matte fick för sig att plocka fram något som hette stearinljus.. de har en konstig liten svart grej uppe på toppen.. Den är spännande att bita i..  Men vid konstiga tillfällen så lyser den och avger värme. Jag provade att sätta tassen i det en gång.. men det luktade så konstigt efteråt..


RSS 2.0