Läskiga dagdrömmar?!

Som hemmakatt har man ju ganska gott om tid att tupplura lite nu och då.. Tyvärr är det ju inte alltid man drömmer om att man jagar en rolig laserprick eller en kattmyntaboll..
Ibland, tyvärr, drömmer man nog att den när kattmyntabollen eller den där gummitrådsräkan som är så kul att jaga, jagar mej och är monstruöst stor och kommer att äta mej om jag inte springer fort fort fort härifrån...


Vem kan räcka ut tungan längst?

Ja.. det där med rinnande vatten är ju en bengalkatts vildaste fantasi. Ibland blir den verklighet.. Oftast går det bäst att dricka om det rinner en lättare stråle från kranen. Tydligen så kan det vara gott att dricka från en stor och kraftig stråle... Då kan man också ha en tävling om vem som når längst med tungan!

Man kan ju se lite galen ut på kuppen.. men det är ju kul!-KOLLA!! Så här långt kan jag räcka ut tungan! Anstränger jag mej kan jag nog räcka ut den lite till! :)- Hmm.. börjar bli mycket luft i magen nu..men vatten.. rinnande vatten.. jag kan inte få nog!! Måste ha meeeeeeeeeer!!!

Yrkesmarodören blev 1 år!

Det skulle ju naturligtvis firas! Som matte till en gosig liten prickig prick vill man ju vara lite snäll och ge presenter och god mat att äta och såna saker man gör för ett födelsedagsbarn....
Men det är ju lagom kul att göra sig till och ordna godismat till en katt som är nöjd med sitt torrfoder.. man skulle kunna tro att lille Zodiac gillar räkor och fisk och sånt som de flesta andra katter äter med extrem glupande glädje, men tji får man då.. Den lilla krabaten slickade inte ens på sina nyskalade fina räkor, eller nosade knappt på den fina mat man köpt på burk där man verkligen såg vad det var för sorts fisk i maten, det  var bara att kasta det och lägga upp den vanliga skålen med torrfoder... och gissa om det knaprades ivrigt och muntert!

Det han däremot uppskattade på sin födelsedag var den lilla garnbollen med kattmynta och bjällra i. Den kan vi leka mycket med!

RSS 2.0