Studiokatten..

Min mattes jobbarkompis har tydligen tillgång till en fotostudio, så matte tyckte det var en kul idé att åka dit och kolla lite på ljuset och se om vi kunde få lite bra bilder på lilla mej... Mattes jobbarkompis frågade om jag kunde sitta stilla fint, då skrattade jag mest medan jag vände matte ryggen och kollade runt i lokalen. Jag kan ju berätta att dom hade liiiite jobbigt med att få mej att vara där dom ville.. hehe.. de ska ju inte tro att en fiiin kisse som jag kan vara stilla eller vara medgörlig på bilder. De får allt kämpa lite. Men trots att jag gjorde mer som jag ville än som matte ville så tror jag nog de lyckade sfinta mej några gånger så de kunde nog få några bra bilder ialla fall..

Helt plötsligt i studion hittade jag en stoooooooor kisse.. Tänk om jag kunde bli så stor... Det vore häftigt!


Bus blandat med vila..

Min kära matte har möblerat två fåtöljer bredvid varandra.. ibland vill hon retas med mej så hon lockar mej att hoppa upp mellan dessa fåtöljer.. men det händer ju att jag retas med matte oxå. Då hoppar jag upp där och försöker ta fast henne, men det går inte alltid så bra..
Men efter jag och matte busat lite så blir jag ju trött.. Jag hittade en rätt skön position att vila i på mattes fåtöljer...


Skrivklåda...

Ibland måste jag visa för matte att det var alldeles för länge sedan vi berättade om mina äventyr.. Då finns det bara ett sätt att visa att det är dags att skriva lite. Nu försökte jag öppna och starta datorn själv men det var lite svårt... jag fattar inte riktigt hur man öppnar den där datorn..- Hallå matte.. kan du öppna den här saken åt mej.. så jag kan skriva lite om mina äventyr!

RSS 2.0