Yrkesmarodören blev 1 år!

Det skulle ju naturligtvis firas! Som matte till en gosig liten prickig prick vill man ju vara lite snäll och ge presenter och god mat att äta och såna saker man gör för ett födelsedagsbarn....
Men det är ju lagom kul att göra sig till och ordna godismat till en katt som är nöjd med sitt torrfoder.. man skulle kunna tro att lille Zodiac gillar räkor och fisk och sånt som de flesta andra katter äter med extrem glupande glädje, men tji får man då.. Den lilla krabaten slickade inte ens på sina nyskalade fina räkor, eller nosade knappt på den fina mat man köpt på burk där man verkligen såg vad det var för sorts fisk i maten, det  var bara att kasta det och lägga upp den vanliga skålen med torrfoder... och gissa om det knaprades ivrigt och muntert!

Det han däremot uppskattade på sin födelsedag var den lilla garnbollen med kattmynta och bjällra i. Den kan vi leka mycket med!

Kommentarer
Postat av: Gurkan & Maja

Grattis!!Klart du inte vill ha räkor, det tycker i allafall Maja som inte heller förstår vitsen med något annat än torrfoder... Vi tycker matte kunde gett dig en blomkruka att få välta på den stora dagen ;) Som en extra gest för alla de dagar sådant bus inte uppskattas!

2008-12-01 @ 18:55:07
URL: http://gurkhatigris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0